آیا سرکه سیب برای سنگ کیسه صفرا مفید است یا خیر؟



سرکه سیب به عنوان یک ماده غذایی چربی سوز شناخته می شود. اما هنگام خوردن آن باید مراقب باشید که آیا با فرم بدن شما سازگار است یا خیر. در طب سنتی مزاج انسان به 4 دسته سودا، صفرا، بلغمی و دم تقسیم می شود. برای حفظ سلامت کلی بدن هر فرد باید این 4 بلغم را در حالت متعادل در بدن نگه دارد. همه آنها برای بدن لازم است، اما گاهی اوقات یک یا چند مورد از آنها خارج می شود و در این صورت می گوییم که فرد مزاج دارد. غلبه سودا، غلبه صفرا، غلبه دم و غلبه بلغم باید به حالت تعادل برسد. برای اینکه دچار غلبه مزاج نشوید ابتدا باید مزاج خود را بشناسید و سپس با توجه به مزاج خود تغذیه مناسب داشته باشید. هر ماده غذایی ویژگی خاصی دارد. مزاج سرد و خشک، مزاج سرد و تر، مزاج گرم و خشک، مزاج گرم و مرطوب. افراد باید غذاها را با توجه به مزاج خود مصرف کنند. طبیعت سرکه سیب در طب سنتی سرد و خشک است. می تواند برای افراد صفراوی مناسب باشد. صفرا و دم به ترتیب طبیعت گرم و خشک و گرم و مرطوب دارند. اگر مزاج صفراوی دارید باید غذاهای سرد و مرطوب یا سرد و خشک مصرف کنید. از آنجایی که طبیعت سرکه سیب سرد و خشک است و طبیعت صفراوی ها نیز گرم و خشک است، پس می توانید با خیال راحت آن را بخورید. بنابراین سرکه سیب برای کیسه صفرا مفید است. به عبارت دیگر، غذاهایی مصرف کنید که مخالف مزاج شما هستند. چه کسانی نباید سرکه سیب بخورند؟ مصرف آن به افراد دارای مزاج بلغمی و تیره مزاج که مزاج سرد دارند توصیه نمی شود. افراد مسن و مسن، افراد بسیار لاغر، افرادی که اعصاب ضعیفی دارند و بیماری های عصبی مبتلا می شوند. افراد مبتلا به سرفه های مزمن، افراد مبتلا به افسردگی و از دست دادن حافظه یا بیماری های آلزایمر، افرادی که مزاج تیره و بلغمی دارند نباید در دوران قاعدگی سرکه سیب بخورند. زیرا شدت درد قاعدگی افزایش می یابد و افراد دچار ضعف جسمانی خواهند شد. افراد مبتلا به اختلالات گوارشی و ضعف معده. افراد مبتلا به دیابت که برای درمان دیابت دارو مصرف می کنند. مردانی که ضعف جنسی دارند و از مشکلات جنسی رنج می برند بهتر است سرکه سیب مصرف نکنند زیرا انزال را مختل می کند. رعایت نکات فوق برای افراد صفراوی ضروری است. نحوه استفاده از سرکه سیب برای افراد صفراوی سرکه سیب را نباید به شکل طبیعی مصرف کرد. بلکه باید آن را با آب مخلوط کنید و سپس بخورید. بسته به نوع و مصرف، از 1 قاشق غذاخوری تا نصف لیوان از آن توصیه می شود روزانه مصرف شود. البته باید آن را با آب مخلوط کنید و سپس استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است معده شما ترش شود یا با مشکلات گوارشی مواجه شوید. چه زمانی باید سرکه سیب مصرف کرد؟ بهتر است آن را با غذا میل کنید. زیرا باعث هضم بهتر غذا و بهبود فرآیند هضم می شود. اگر مزاج صفراوی بیش از حد دارید و این مزاج بیش از حالت متعادل در بدن شماست، می توانید آن را مصرف کنید. سرکه سیب صفرای اضافی را از بدن دفع می کند. از سرکه سیب می توان برای تهیه سرکه انگبین استفاده کرد که فواید بی شماری برای بدن دارد. در فصل تابستان افراد صفراوی بهتر است سرکه انگبین مصرف کنند تا صفرا حالت تعادل خود را حفظ کند. سرکه انگبین را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد که یکی از آنها استفاده از سرکه سیب، عرق نعنا و عسل است. می توانید سرکه انگبین را مانند شربت با آب مخلوط کرده و بنوشید. به طور کلی مصرف سرکه سیب برای سنگ کیسه صفرا مشکلی ندارد و اگر فرد مشکل خاصی یا بیماری گوارشی نداشته باشد او را تهدید نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید